top of page

Het team

salon foto.jpg

Muriel van Saane

Pedicure-Huidspecialist-Masseuse-Voetreflex Therapeut-Brow Specialist

foto salon massage.jpg

Wie is het gezicht achter Salon Cenz

Bij een eerste bezoek is het altijd fijn om te weten wie het gezicht is van een bedrijf. Het geeft een stuk vertrouwen, het maakt de drempel minder hoog voor een eerste bezoek. Daarom neem ik jouw mee achter de schermen van Salon Cenz.

Het gezicht achter het bedrijf is de 41-jarige Huidspecialist & Pedicure Muriel van Saane.

'De opleiding van Schoonheidsspecialiste & Pedicure heb ik gevolgd aan het ROC van Amsterdam. Later in 2006 ben ik mijn eigen bedrijf gestart na ervaring te hebben opgedaan bij diverse bedrijven zoals Schoonheidssalon Mirjam, DA Française, The Body Shop, De Kapperij Beauty Company te Hoorn en Pour Vous Parfumerie Purmerend. Gestart met een salon in huis en nu 6 jaar gevestigd in een bedrijfspand aan de Hoofdstraat in Bovenkarspel die ik o.a. deel met Tandarts Kraan.  

In de afgelopen jaren heb ik veel cursussen gevolgd op het gebied van massage, behandeltechnieken, voetreflex, visagie, wimperextensions en henna brows. Wat resulteert in een breed aanbod aan diverse behandelingen.  Niet alleen biedt de salon verschillende behandelingen maar ook een ontspan moment voor jouw als cliënte in een sfeervolle omgeving met een deskundige specialiste.

'

 

 

bottom of page