foto salon massage.jpg

Wie is het gezicht achter Salon Cenz

Bij een eerste bezoek is het altijd fijn om te weten wie het gezicht is van een bedrijf. Het geeft een stuk vertrouwen, het maakt de drempel minder hoog voor een eerste bezoek. Daarom neem ik jouw mee achter de schermen van Salon Cenz.

Het gezicht achter het bedrijf is de 39-jarige Huidspecialist & Pedicure Muriel van Saane.

'Op mijn vierde verhuisde ik van Zaandam naar Stede Broec wat tot op heden nog steeds mijn thuis is samen met mijn partner David Jan.

De opleiding van Schoonheidsspecialiste & Pedicure heb ik gevolgd aan het ROC van Amsterdam. Later in 2006 ben ik mijn eigen bedrijf gestart na ervaring te hebben opgedaan bij diverse bedrijven zoals Schoonheidssalon Mirjam, DA Française, The Body Shop, De Kapperij Beauty Company te Hoorn en Pour Vous Parfumerie Purmerend. Gestart met een salon in huis en nu 5 jaar een bedrijfspand aan de Hoofdstraat in Bovenkarspel die ik o.a. deel met Tandarts Kraan.  

In de afgelopen jaren heb ik veel cursussen gevolgd op het gebied van massage, behandeltechnieken, voetreflex, visagie, wimperextensions, henna brows en pmu. Wat resulteert in een breed aanbod aan diverse behandelingen.  Niet alleen biedt de salon verschillende behandelingen maar ook een ontspan moment voor jouw als cliënte in een sfeervolle omgeving met een deskundige specialiste.

 

Salon Cenz is tevens ook een officieel erkend leerbedrijf. Elk jaar geef ik stagiaires de kans om bij mijn bedrijf zichzelf te ontwikkelen tot een kundige specialist. Dit jaar zijn er op de maandag, woensdag en donderdag stagiaires die mij ondersteunen.'