top of page

Massages

'Time for some me-time'

Lichaamsmassages

 

Rugmassage

Klassieke rugmassage waarbij de spieren los gemasseerd worden afhankelijk van klachten kan de intensiteit van de massage hoger zijn. 

30 minuten

Intensiteitsniveau: 3/4

Prijs: €37,-

Spa Wellness Rugmassage

Massage van de rug waarbij gewerkt wordt met verschillende massagetechnieken afhankelijk van de wens van de klant. Er kan een combinatie gemaakt worden van 2 verschillende massagetechnieken bv Hotstone i.c.m. Cupping.

Graag voor de afspraak melden welke technieken je wenst. Dit kan telefonisch doorgeven worden of als notitie bij het online boeken.

60 minuten

Intensiteitsniveau: 2/3

Prijs: €65,-

Lichaamsmassage

Massage van het lichaam(rug en benen) waarbij de spieren intensief gemasseerd worden. 

75 minuten

Intensiteitsniveau: 3/4

Prijs: €70,-

Totale Lichaamsmassage

Massage van het gehele lichaam van top tot teen.

(rug-benen-voeten-armen-hoofd-gezicht)

100 minuten

Intensiteitsniveau: 3/4

Prijs: €95,-

Hotstone massage

Massage van de rug waarbij er gebruik wordt gemaakt van warme tot hete basaltstenen. De warmte zorgt ervoor dat de spieren goed ontspannen. Een weldaad voor het lichaam.

30 minuten

Intensiteitsniveau: 1

Prijs: €37,-

Kokosstempelmassage

Massage van de rug d.m.v. kokosstempels. De stempels bevatten geraspte kokos en wordt er gemasseerd met warme kokosolie. 

30 minuten

Intensiteitsniveau: 1

Prijs: €37,-

Lomi Lomi Massage

Massage van de rug o.i.v. hawaiiaanse massage technieken die het lichaam laten ontspannen. Je waant je voor even op het heerlijke strand van Hawaii door de heerlijke geur van kokos die je neus prikkelt. 

30 minuten

Intensiteitsniveau: 2

Prijs: €37,-

Indian Candle Massage

.Massage van de rug waarbij de huid eerst wordt gescrubd. De rug wordt gemasseerd met warme kaarsenolie die de huid voedt en verzorgd. Een heerlijke ontspanningsmassage die lichaam en geest in balans brengt.

30 minuten

Intensiteitsniveau: 2

Prijs: €37,-

Cupping Massage

Massage van de rug waarbij gebruikt wordt gemaakt van siliconen cups die ervoor zorgen dat de huid omhoog wordt gezogen waardoor er een intense doorbloeding veroorzaakt wordt. Deze massagetechniek wordt veelal ingezet bij (top) sporters. De huid kleurt veelal rood tot paars na een behandeling wat na een aantal dagen verdwijnt.

30 minuten

Intensiteitsniveau: 5

Prijs: €37,-

 

Guasha massage

Massage van het hoofd-nek-schouders d.m.v. een Guasha steen waarmee geschraapt wordt over de huid wat een intense doorbloeding veroorzaakt waarbij de huid rood tot paars kan kleuren doordat er afvalstoffen aanwezig zijn. Dit trekt na een aantal dagen weer weg.

20 minuten

Intensiteitsniveau: 4/5

Prijs: €35,-

Gezichtsmassages

Guasha Massage

Gezichtsmassage met behulp van een Guasha steen waarmee er lichtjes over de huid wordt geschraapt. Een heerlijke ontspanningsmassage die de spanning in het gezicht laat verdwijnen.

15 minuten

Prijs: €25,-

Bindweefsel behandeling

Een anti-ageiing gezichtsmassage die verbeterend werkt op de huid.
Met stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de elasticiteit en de doorbloeding van de huid sterk gestimuleerd. De kwaliteit van de huid kan na een serie bindweefselmassages sterk verbeteren, doordat het bindweefsel zichzelf vernieuwt en de verklevingen loskomen. De huid is met behulp van de bindweefselmassages meer in staat om zichzelf te verjongen en te verbeteren. Incl. reinigen-ampul-massage.

45 minuten

Prijs: €45,-

Penseelmassage

Met de penseelmassage kan je even heerlijk ontspannen middels zachte aanraking. Deze bijzondere en ontspannende gezichtsmassage wordt uitgevoerd met 2 penselen van synthetisch haar.

De beide penselen gaan met langzame, vloeiende penseelstreken over het gezicht en de decolleté. Door de zachte aanraking ontstaat er een ontspannend effect. Middels deze massage worden de zenuwuiteinden, de tastcellen in de huid en de (dons)haren geprikkeld. Door een kettingreactie ontspannen ook de dieper gelegen gezichtsspieren.

Door de zachte aanrakingen vinden er geen huidverschuivingen plaats. Daarom is de penseelmassage ook zeer geschikt voor de rijpere en/of gevoelige huid. Er wordt tijdens de behandeling geen gebruik gemaakt van crèmes of oliën.

15 minuten

Prijs: €25,-

Indiase (hoofd)massage

De Indiase hoofdmassage is gebaseerd op de traditionele, ayurvedische vorm van massage zoals deze al vele eeuwen wordt toegepast in het dagelijks leven van India en Nepal.  Heerlijk ontspannend en zeer fijn bij hoofdpijn-nekklachten-migraine of stress. 

20 minuten

Prijs: €27,-

Gezichtsmassage

De klassieke gezichtsmassage is een heerlijke ontspanningsmassage die de huid stimuleert tot aanmaak van collageen en elastine. Tevens wordt het bindweefsel gestimuleerd waardoor er een prachtige "glow" ontstaat op de huid. 

20 minuten

Prijs: €27,,-

Voeten

Voetmassage

Massage van de voeten die voor ontspanning zorgt. Heerlijk bij een gezichtsbehandeling of pedicure maar ook los te boeken.

15 minuten

Prijs: €25,-

Voetreflex massage + intake

Reflexzone- of voetreflexzone-therapie is een alternatieve behandelmethode die wordt toegepast bij pijnklachten. De basisgedachte hiervan is dat handen en voeten reflexzones hebben die in verbinding staan met alle organen, klieren, zenuwenbotten en weefsels. Reflexzone-therapie werkt holistisch, dat wil zeggen dat ze ervan uitgaat dat lichaam en geest van de mens één zijn.

Voetreflextherapie is gericht op het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van de mens. Door de voetreflexzones volgens een speciale techniek te masseren, wordt de doorbloeding van het lichaam bevorderd. Hierdoor kunnen zuurstof en voeding de weefsels bereiken en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Blokkades in de energiedoorstroming kunnen door deze massage worden opgeheven. Een behandeling duurt ongeveer een uur. Het wordt toegepast bij onder andere bij stressvermoeidheidslaapstoornissenhoofdpijnrugpijngewrichtsklachtenmaag- en darmklachten, huidproblemen, ademhalingsklachten en bij vocht vasthouden.

45 minuten 

Prijs: €50,-

Voetreflex massage vervolg

30 minuten

Prijs: €32,-

bottom of page